eArchive – Soluţii avansate de arhivare electronică pentru siguranţa documentelor tale

În peisajul de afaceri de astăzi, siguranţa documentelor tale este pusă la încercare cu fiecare click. De aceea, astăzi este mai necesar decât a fost ieri să ne gândim la securitatea şi integritatea documentelor noastre. Aici intră în peisaj eArchive, un serviciu de arhivare electronică oferit de Tecnet pentru a susţine siguranţa afacerilor partenerilor noştri.

eArchive – siguranţa la superlativ pentru toate documentele

eArchive oferă afacerii tale un spaţiu sigur pentru a arhiva şi stoca pe termen îndelungat toate documentele necesare. Cu ajutorul acestui serviciu de arhivare electronică, îți poți păstra în deplină siguranţă toate documentele, acestea putând fi accesate oricând şi folosind o interfaţă foarte user friendly. Am gândit totul pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor digitale a cât mai multor parteneri care aleg serviciile noastre.

Sustenabilitate şi trasabilitate fără cusur

Platforma eArchive se adaptează cu maximă uşurinţă peisajului aflat în continuă evoluţie şi dezvoltare al reglementărilor locale, asigurând că arhivarea documentelortale rămâne întotdeauna în deplină conformitate.

Fiecărui document i se atribuie un număr unic de identificare, număr care este generat automat de sistem în timpul procesului de arhivare a documentelor. Acest fapt asigură o trasabilitate şi o localizare optimă în registrul electronic al aplicaţiei, permiţându-ți să identifici facil orice document.

eArchive nu este limitată doar la anumite formate de documente. Este o aplicaţie permisivă, aflată într-un continuu proces de actualizare şi îmbunătăţire, respectând cu stricteţe cerinţele tehnice IEFT LTANS.

Arhiva digitală la un singur click distanţă

Poate unul din principalele avantaje ale utilizării serviciului Tecnet eArchive este modul facil în care poţi accesa documentele arhivate.

Practic, este necesară doar o conexiune la internet, documentele fiind disponibile din orice locaţie, la orice moment al zilei.

Siguranţa datelor, o grijă în minus pentru partenerii noştri

Siguranţa datelor este una din priorităţile noastre. eArchive foloseşte algoritmi robuşti de criptare, inclusiv SHA1, SHA224, SHA256, SHA384, SHA512, RipeMD128 şi RipeMD160. Există, bineînţeles, flexibilitatea de adăuga şi alţi noi algoritmi pe viitor. Mai mult decât atât, utilizăm Snort, un sistem open-source pentru a detecta şi preveni în mod activ potenţialele ameninţări, totul în timp real.

Experienţă digitală fără cusur

Odată ce documentul este semnat digital, eArchive automatizează procesul de transfer în arhivă. Acest transfer se efectuează numai după semnarea finală, asigurând integritatea documentelor şi a înregistrărilor pe care le-ai efectuat.

Odată arhivate, documentele intră în modul de read only, dar păstrându-şi autenticitatea. Caracteristicile tipice ale platformei îți permit să organizezi documentele în funcţie de clasă şi subclasă. Acest tip de organizare asigură accesul mai rapid şi facil către arhiva documentelor tale.

În peisajul digital şi tehnologic de astăzi, eArchive permite convertirea documentelor din formatele lor originale în formate digitale moderne, actuale, compatibile cu tehnologiile moderne. eArchive este mai mult decât o platformă de arhivare electronică, fiind partenerul ideal care facilitează stocarea în deplină siguranță a tuturor documentelor tale .

Siguranţa datelor, o promisiune asumată

Protejarea datelor tale este prioritatea noastră cea mai mare. Angajamentul nostru asumat faţă de integritatea şi siguranţa datelor afacerii tale se aplică la fiecare document şi în fiecare etapă din procesul de arhivare.

Serverele noastre sunt găzduite în centre de date moderne, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, în două locaţii diferite, Bucureşti şi Braşov. Totul este gândit nu doar pentru azi, ci pentru ziua de mâine. Nu lăsăm loc de compromis în niciun moment.

Cu o sursă neîntreruptă de alimentare, control optim asupra temperaturii şi umidităţii, datele tale sunt protejate în faţa oricăror evenimente ce ar putea interveni. Ne mândrim cu conexiuni ultra sigure, beneficiind simultan de serviciile mai multor provideri de date, pentru a putea asigura o funcţionare continuă şi impecabilă.

Mai mult decât atât, informaţiile sunt replicate în timp real, în alt centru de date securizat, aflat în Braşov, la 180 km de echipamentul nostru principal. Replicarea geografică asigură o securitate maximă a datelor , chiar şi în faţa unor acţiuni neprevăzute.

Securitatea datelor nu este doar o promisiune, ci este angajamentul nostru de neclintit.

Credem cu tărie în dezvoltarea tehnologică şi ne bucurăm de toate avantajele oferite de aceasta. Suntem alături de tine pe durata întregului proces de transformare digitală. Echipa noastră de specialişti nu este dedicată doar furnizării de servicii, ci suntem partenerii tăi în fiecare pas al acestei transformări, atât de necesară în lumea de azi.